Menu
Person løber og to personer på en bænk

Vil du gøre en forskel for andre i hverdagen?

Aktiv med demens er langt hen ad vejen båret af frivillige kræfter. Vil du være en del af holdet? Måske er du - eller har været - pårørende til en person med demens. Eller måske ønsker du bare at gøre en forskel for andre i hverdagen?

Bliv frivillig

Aktiv med demens er et tilbud til unge og ældre i Nordjylland med demens i et tidligt stadie samt deres familier og venner. Sammen arrangerer vi cafébesøg, udflugter, fælles madlavning, koncerter og alt derimellem.

De frivillige kræfter er ofte dem, der gør vores arrangementer muligt – og vi søger hele tiden nye, der vil være med til at gøre en forskel.

Måske er du studerende og mangler erfaring på dit CV. Måske er du efterlønner, der har lidt ekstra tid til overs. Måske oplever du bare en periode i dit liv, hvor du kan give lidt ekstra til andre.

Brænder du for fluefiskeri, korsang, gamle motorcykler, kunst eller noget helt femte? Aktiv med demens søger altid frivillige, der har lyst og tid til at dele ud af deres liv og erfaringer. Kontakt os, hvis du har lyst til at vide mere. Vi glæder os til at møde dig.

Jeg fik lyst til at blive frivillig, fordi det altid har interesseret mig og jeg gerne vil hjælpe nogen, der havde behov for min støtte. Men jeg blev faktisk overrasket over hvor meget det gav mig selv.

Frivillig i Aktiv med demens
Blyant

Bliv en af vores frivillige

Vil du være en del af holdet? Ring eller skriv til Kirsten. Hun er klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle dig mere om at være frivillig hos Aktiv med demens.

Billede af Kirsten Sværke

Kirsten Sværke

Projektleder

20 62 73 37 svar-aeh@aalborg.dk