Menu
Cafebord med to personer & kaffe

Rådgivning for familier og venner til mennesker med demens

Demens er mere end en diagnose. Sygdommen har også betydning for familie og venner, som står i en ny og uvant situation. Derfor arrangerer Aktiv med demens blandt andet pårørendekurser, netværksgrupper og åben rådgivning for familier og venner til demensramte.

Aktiv med demens er et tilbud til unge og ældre i Nordjylland med demens i et tidligt stadie samt deres familier og venner. Sammen arrangerer vi cafébesøg, udflugter, fælles madlavning, koncerter og alt derimellem.

Som pårørende skal du se Aktiv med demens som et fælleskab, der giver dig et godt fundament, for din hverdag som pårørende til en person med en demens-diagnose.

Aktiv med demens sætter fokus på det gode liv med demens: både for personer med demens og dig som pårørende.

Måske I har lyst til at deltage i en af vores fællesudflugter. Eller måske du bare har brug for at drikke en kop kaffe med en, der har oplevet det samme som du gør?

Se vores liste af aktiviteter. Og kontakt os, hvis du har lyst til at vide mere. Vi glæder os til at møde dig.

Som ægtefælle er jeg glad for, at vi har mulighed for at være med i en del af aktiviteterne sammen. Det betyder meget for vores ægteskab, at vi stadig får nogle gode fælles oplevelser sammen.

Pårørende til person med demens
Kaffekop

Ring og få en snak

Vil du vide mere om vores tilbud til pårørende? Ring eller skriv til Kirsten. Hun er klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle dig mere om Aktiv med demens.

Billede af Kirsten Sværke

Kirsten Sværke

Projektleder

20 62 73 37 svar-aeh@aalborg.dk