Menu
Tilbage til oversigt

Aktiviteter for
Morsø Kommune

Print aktiviteter
Hver tirsdag klokken 14.00 - 16.00

Skovcafé

Skovcafeen er for mennesker med demens i et tidligt stadie og deres pårørende.

Skovcafeen er et tilbud til dig med hukommelsesproblemer og dine pårørende. I Skovcafeen mødes vi og hygger os med forskellige aktiviteter og oplevelser. Tilbuddet er noget, som både giver sved på panden, noget der rører ”de små grå”, musik og sang samt ture ud af huset. Vi er har for eksempel været på bondegårdsbesøg, bageribesøg og meget andet. Det vigtige er det sociale samvær og at have nogle hyggelige og sjove timer sammen.

Støberigården, Støberivej 7, 7900 Nykøbing Mors 25 kroner for kaffe og brød

Tilmelding nødvendig og skal ske via kontaktperson

Kontaktperson

Demenskoordinator Malene Dalgaard

99 70 63 52
Hver onsdag klokken 09.30 - 11.00

Motionscafé i Midtmors Sport

Motionscafé er for dig med demens i et tidligt stadie. 

De fleste ved, at motion er sundt, og at vi bevæger os for lidt. Forskning viser, at motion har en god effekt på demenssygdomme. Det medvirker blandt andet til at begrænse uro og rastløshed samt til at bedre koncentrationsevnen. Dette tilbud vil være en blanding af: konditionstræning, styrketræning, balancetræning, udstrækning.

Tilbuddet strækker sig over et forløb på 12 gange. Vi afslutter træningen med lidt hyggesnak og en kop kaffe. Det vil være en fordel at medbringe eget motionstøj til træningen - det vil være muligt at klæde om ved motionsrummet. Medbring også gerne håndklæde til at tørre det værste sved væk og en drikkedunk.

Midtmors Sport, Poulsen Dalsvej 12, 7950 Erslev 25 kroner per gang

Tilmelding nødvendig og skal ske via kontaktperson

Kontaktperson

Demenskoordinator Malene Dalgaard

99 70 63 52